September 2018

Starters | Antipasti

Carpaccio di zucca, formaggio di capra alla griglia

Pumpkin carpaccio with grilled goat cheese on a bed of lamb’s lettuce, topped with pears and walnutsA7

14,00 €
Erbazzone dell'Emilia su insalate stagionale con noci

A vegan interpretation of a traditional classic: Emilia-Romagna tart with a chard, spinach, and onion filling, served on a bed of lettuce and walnutsA1, A8

11,50 €
Polpo * su purè di patate con pomodorini e rucola

Grilled octopus*, gently braised in balsamic vinegar, served with mashed potatoes, cherry tomatoes, and arugula A7, A12

14,00 €
Bruschette con insalata avocado-chili-pomodorini

Toasted white bread* with avocado, chili, cherry tomatoes, garlic-infused oil A1

7,20 €

Pasta | Primi

Pappardelle al ragù di guance di bue

Flat fresh pasta with ox-cheek ragout, braised in red wine and bay leaves, juniper, tomatoes, and parsley A1, A3, A9

16,00 €
Tagliatelle nero con capesante

Flat black pasta with scallops, leeks, cream, and butter A1, A3, A7

17,50 €
Ravioli tartufati ripieni di formaggi misti con burro e uve

Homemade ravioli stuffed with truffle*s, a variety of cheeses, and ricotta, served in a butter sauce with grapes and grated truffles* A1, A3, A7

17,50 €
Spaghetti di farro con melanzane, olive e pinoli

Spelt spaghetti (dried, eggless, produced by the Moser organic farm) with eggplant, olives, cherry tomatoes, and pine nuts A1, A6

14,80 €
Spezialität des Hauses- Pastaduett | Bis di Pasta

Combination of two "half" portions of your choice served on a platter A1, A3

p.P. 19,80 €
Extra charge

Tagliatelle Scampi / Ravioli with truffles
or tagliatelle nero with scallops

+ 2,-€

Risotto for 2 persons

Risotto alle olive e limone con calamari

Risotto with calamari, olives, Grana Padano, lemon, thyme, leeks, white wine. We stir the risotto by hand; preparation can take up to around 20 minutes A13

p.P. 15,50 €

Extra side dishes

Bietole saltate o spinaci saltati alla casa

regional, fresh chard or spinach (according to daily offer),
briefly sauteed with olive oil, lemon, garlic

6,50 €

Main dishes | Secondi

Saltimbocca dal filetto di pollo

Thinly sliced chicken filets with sage and prosciutto, lemon sauce
Served with herb polenta A7, 1

23,50 €
Filetto di maiale al forno con erbe

Roast herbed pork filet (approx. 200 g), served with potatoes au gratin with cream and Parmesan (preparation takes around 25 minutes A7

24,50 €
Insalata di patate dolce e avocado

Warm vegan salad of sweet potatoes, avocado, leeks and pepperoncini  A9

16,80 €

Dessert | Dolci

Pannacotta nocciola con composta di physalis

Hazelnut panna cotta with physalis compote A3, A7, A12, 8

8,00 €
Crostata di prugna con crema mascarpone

Flaky tart with Damson plums and mascarpone dumplings A1, A3, A7

8,00 €

Explanation

Wir sind ein zertifiziertes Bio-Restaurant nach EG-Öko-Verordnung.

Unsere Kontrollstelle ist DE-ÖKO-006.
Alle unsere verarbeiteten Produkte sind ökologisch, außer:

= “Nicht Bio” Produkt

Diese Produkte bieten wir nicht in Bio-Qualität an, oder können
diese nicht regelmäßig und hundertprozentig garantieren.

= Vegetarische Gerichte
= Vegane Gerichte und Getränke

ZUSATZSTOFFE/ kennzeichnungspflichtige Inhaltsstoffe

1 = gepökelt / mit Nitritpökelsalz
2 = koffeinhaltig
3 = mit Süßungsmitteln
4 = mit Farbstoff
5 = enthält Phophat / Phosphorsäure z.B. Aspartam
6 = chininhaltig
7 = mit Antioxidationsmittel
8 = mit Milcheiweiß
9 = geschwefelt / mit Schwefeldioxid
10 = enthält eine Phenyalalaninquelle

ALLERGENE

Zutaten, die allergische / andere Unverträglichkeitsreaktionen auslösen
A1 = glutenhaltiges Getreide
A2 = Krebstiere
A3 = Eier und Erzeugnisse
A4 = Fisch
A5 = Erdnüsse und Erzeugnisse
A6 = Sojabohnen und Erzeugnisse
A7 = Milch und Erzeugnisse (Laktose)
A8 = Schalenfrüchte und Erzeugnisse
A9 = Sellerie und Erzeugnisse
A10 = Senf und Erzeugnisse
A11 = Sesam und Erzeugniss
A12 = Sulfite und Schwefeldioxid
A13 = Weichtiere
A14 = Hülsenfrüchte