Our 4 course tasting menu in November

A “special one” opened-up...
Our Organic Wine of the Month

2015 (BIO) MIMUÈT Pinot Noir Riserva
Winery Alois Lageder
Missian (Eppan) und Buchholz (Salum). 100 % Blauburgunder, 13 % vol., Maturation: 12 months in stainlees steel and small and large Woodern barrels. Biodynamic, Demeter certified. 12
Glas 0,1 l 7,60 €
Glas 0,2 l 14,50 €

Flasche 0,75 l 46,00 €
Our Pre-Dinner-Drink of the Month

Porto Tonic
5 cl White Port*, Fever-Tree-Tonic*, Lemon juice freshly squeezed, Ice 12
0,3 l 8,50 €

Pinkerton 4
5cl Stoli Wodka*, Aperol*, Lemon juice freshly squeezed, Ice 4
0,2 l 8,00 €

…or pure, sparkling, slightly tingling…
(BIO) Quittensecco, Mustea 12
100% from recultivated quinces of the franconian Mainschleife, Bioland quality. 2016 Bronze winner: Best organic product in Bavaria.

Glas 0,1 l 6,80 €

Flasche 0,75 l 39,00 €

Starters | Antipasti

Carpaccio di barbabietola giallo

Yellow beet carpaccio, warm salsify in Parmesa crust, lettuce A7
or

Capesante* in lardo, funghi grigliati, insalata di lenticchie

Scallops in bacon, grilled mushroom, lentil salad A9, A14

Pasta | Primi

Ravioli di zucca al burro e salvia

Handmade Ravioli filled with pumpkin and parmesan, in sage butter
A1, A3, A7
or

Tagliolini tartufati * con salsa di formaggio di fossa *

Thin noodles with cream sauce, Fosso Pecorino, black turffle A1, A3, A7, 8

Main dishes | Secondi

Bistecca alla manzo al forno e cipolla smaltalo

Pieces of braised beef steak hips with swede strudel and glaze onionsA1, A7, 1
or

Filet di branzino * e scampi* alla griglia

Grilled sea bass filet and scami with fresh herbs, sauteed chard A2, A4

Dessert | Dolce

Crema di cioccolato, cantuccini al vin santo e amarene*

Chocolate cream with Cantucci (with almonds) soaked in sweet wine,
Amarena cherries A3, A7, A8
or

Crostata di mele

Covered Shortbread Apple Pie with Mascarpone Nock A1, A3, A7

per Person 48,-€

Vegetarisches Menü

4 Gänge

I. Topinambur-soup
II. Yellow beet carpaccio, salsify in Parmesan crust
III. Your choice of vegetarian main size pasta / eggplant casserole / Oven vegetable with nut
VI.Shortbread Apple Pie with mascarpone or chocolate cream with Cantuccini

per Person 43,- €

Erklärung

Wir sind ein zertifiziertes Bio-Restaurant nach EG-Öko-Verordnung.

Unsere Kontrollstelle ist DE-ÖKO-006.
Alle unsere verarbeiteten Produkte sind ökologisch, außer:

= “Nicht Bio” Produkt

= “Nicht Bio” Produkt

= Vegetarische Gerichte
= Vegane Gerichte und Getränke
ZUSATZSTOFFE/ kennzeichnungspflichtige Inhaltsstoffe

1 = gepökelt / mit Nitritpökelsalz
2 = koffeinhaltig
3 = mit Süßungsmitteln
4 = mit Farbstoff
5 = enthält Phophat / Phosphorsäure z.B. Aspartam
6 = chininhaltig
7 = mit Antioxidationsmittel
8 = mit Milcheiweiß
9 = geschwefelt / mit Schwefeldioxid
10 = enthält eine Phenyalalaninquelle

ALLERGENE

Zutaten, die allergische / andere Unverträglichkeitsreaktionen auslösen
A1 = glutenhaltiges Getreide
A2 = Krebstiere
A3 = Eier und Erzeugnisse
A4 = Fisch
A5 = Erdnüsse und Erzeugnisse
A6 = Sojabohnen und Erzeugnisse
A7 = Milch und Erzeugnisse (Laktose)
A8 = Schalenfrüchte und Erzeugnisse
A9 = Sellerie und Erzeugnisse
A10 = Senf und Erzeugnisse
A11 = Sesam und Erzeugniss
A12 = Sulfite und Schwefeldioxid
A13 = Weichtiere
A14 = Hülsenfrüchte